Τεχνολογία Hybrid Access στην Ελλάδα από την Cosmote

by George Polyzos • On 08-01-2016 • AT 10:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Κατάστημα COSMOTE

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι η νέα τεχνολογία Hybrid Access που συνδυάζει τις ταχύτητες σταθερού και κινητού δικτύου για ακόμα πιο γρήγορο Internet θα διατεθεί εμπορικά εντός του 2016.

Με την τεχνολογία Hybrid Access και μέσω ενός νέου εξελιγμένου router, οι πελάτες σταθερής ADSL & VDSL μπορούν να απολαύσουν εφαρμογές και υπηρεσίες σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και να ζήσουν μια καλύτερη εμπειρία Internet, με τη συνδρομή των δικτύων κινητής 4G και 3G. Η τεχνολογία Hybrid Access αναμένεται να διατεθεί εμπορικά μέσα στο 2016.

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του Hybrid Access και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των απίστευτων ταχυτήτων που προσφέρει, στα καταστήματα της Cosmote στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 8) και στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 109).

Στο συνέδριο InfoCom World τον περασμένο Νοέμβριο η Cosmote είχε παρουσιάσει ζωντανά στους επισκέπτες του συνεδρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την τεχνολογία Hybrid Access.

Ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει με διαφορά ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές. Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, οι επενδύσεις στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα 2 δισ. Ευρώ δημιουργώντας τα δίκτυα του μέλλοντος και προσφέροντας στους καταναλωτές αναβαθμισμένες ταχύτητες σταθερής και κινητής, καθώς και νέες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους για σταθερή και κινητή επικοινωνία. Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη εξαγγείλει για την επόμενη τετραετία, επενδύσεις ύψους 1,3 δισ. Ευρώ μόνο στην Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons