Τετραπλάσιος ρυθμός ανάπτυξης για την Globo στο Enterprise Mobility

by George Polyzos • On 10-09-2015 • AT 9:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

SONY DSC

Η Globo, συμπεριλήφθηκε σε έκθεση της IDC με θέμα την παγκόσμια αγορά του Enterprise Mobility Management, όπου παρουσίασε ετήσια αύξηση εσόδων κατά 116,9%, μεγαλώνοντας 4 φορές ταχύτερα από το σύνολο της αγοράς.

Η έκθεση με θέμα «Worldwide Enterprise Mobility Management Software Market Shares 2014» περιλαμβάνει την ανάλυση της αγοράς EMM και καταγράφει αύξηση από 1,1 δισ. δολάρια σε 1,4 δισ. δολάρια για το 2014, αντιπροσωπεύοντας συνολική ετήσια αύξηση 27,2%.

Η αύξηση αυτή ξεπερνά τις περυσινές προβλέψεις της IDC για αύξηση στο 22%. Σύμφωνα με την IDC, η αύξηση για την Globo στην ίδια περίοδο ήταν τετραπλάσια αυτής της συνολικής αγοράς, καταδεικνύοντας σημαντική αύξηση και στο μερίδιο αγοράς της.

Η Globo είναι διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας εταιρείας για την προστασία και διαχείριση εταιρικών δεδομένων και mobile συσκευών, καθώς και για σχεδιασμό και ανάπτυξη mobile εφαρμογών.

Η IDC είναι ο παγκόσμιος πάροχος έρευνας αγοράς, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκδηλώσεων για την τεχνολογία της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των αγορών καταναλωτικής τεχνολογίας.

Η IDC βοηθάει τους επαγγελματίες πληροφορικής, τα στελέχη και την επενδυτική κοινότητα να λαμβάνουν σωστές και αξιόπιστες αποφάσεις για τις τεχνολογικές αγορές και την επιχειρηματική στρατηγική. Πάνω από 1.100 αναλυτές της IDC σε 110 χώρες παρέχουν παγκόσμια, περιφερειακή και τοπική αρτιότητα γνώσεων για τις τάσεις της τεχνολογίας και της βιομηχανίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons