Τεστ ανθεκτικότητας για τα κινητά Cat

by George Polyzos • On 11-07-2014 • AT 11:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

 

Cat_B15

 

Σε μία νέα επικοινωνιακή καμπάνια που φέρει τον τίτλο «Built for it», τα κινητά της Cat δοκιμάζονται σε πραγματικά μοναδικές συνθήκες, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ανθεκτικότητάς τους.

Πιο αναλυτικά, στην ταινία «Gravity», τη δεύτερη σύντομη ταινία της σειράς που είναι διαθέσιμη στο YouTube, βλέπουμε τη ναυαρχίδα των κινητών της Cat, το ανθεκτικό smartphone Β15, να επιβιώνει στην ύστατη πρόκληση.

Το Cat B15 ρίπτεται από τα 9 μέτρα σε νερό, συλλέγεται και τοποθετείται μαζί με 600 ακόμα Cat B15 για να περάσει από πάνω τους, και ενώ βρίσκονται σε λειτουργία, ένας φορτωτής 277D, βάρους 4,6 τόνων.

Μετά από αυτό το τεστ ανθεκτικότητας και οι 600 συσκευές φαίνονται ανέπαφες και αποδεικνύουν ότι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να φέρουν το λογότυπο της Cat.  Ανθεκτικά, γερά και αξιόπιστα, ανεξάρτητα από την πρόκληση, τα προϊόντα της Cat είναι «Φτιαγμένα γι’ αυτό».

Το smartphone Cat B15 είναι ειδικά σχεδιασμένο για λειτουργία σε σκληρές συνθήκες. Η συσκευή διαθέτει οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών με πολλαπλά σημεία αφής και δυνατότητα χειρισμού με υγρά χέρια. Επιπλέον, είναι αδιαπέραστο στη σκόνη και ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Η συσκευή μπορεί να επιβιώσει από πτώση 1,8 μέτρων και να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερό για χρονικό διάστημα έως 30 λεπτά. Διατίθεται με αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 2000mAh που προσφέρει χρόνο ομιλίας έως 16,3 ώρες. Τέλος, είναι εξοπλισμένη με την έκδοση Android 4.1 (Jelly Bean) και διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz.

Το Cat B15 διατίθεται στα καταστήματα Wind, Media Markt, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public στην τιμή των 349€. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Caterpillar (Cat) είναι γνωστή για την παραγωγή κατασκευαστικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Έχει υποστηρικτές μεταξύ των επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου, αλλά και στο ευρύ κοινό χάρη στην προσφορά αξιόπιστων παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons