Τέσσερις κυρτές άκρες στην οθόνη του επόμενου Galaxy

by Nikos Kaimakamis • On 26-04-2017 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To επόμενο Samsung Galaxy θα έχει τέσσερις κυρτές άκρες στην οθόνη του, όπως συμβαίνει σήμερα με το ήμισυ της οθόνης του S8. 

H οθόνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του σχεδιασμού του Samsung Galaxy S8 και αυτό το στοιχείο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην επόμενη ναυαρχίδα της οικογένειας Samsung Galaxy. Στην περίπτωση του μελλοντικού μοντέλου εκτιμάται ότι θα υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός και στις τέσσερις άκρες, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα προσφέρει ένα πολύ εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες από το κορεάτικο μέσο Etnews αναφέρουν ότι η Samsung αναπτύσσει ένα OLED πάνελ με οθόνη τεχνολογίας Infinity Edge, ενώ αντίστοιχες κινήσεις εκτιμάται ότι θα κάνει και η LG Display για τα μελλοντικά μοντέλα του μεγάλου ανταγωνιστή της Samsung, της LG. Υπάρχουν, πάντως, ανησυχίες αναφορικά με το ενδεχόμενο να είναι περισσότερο εύθραυστη η οθόνη με τις τέσσερις κυρτές άκρες, σε σχέση με μία τυπική οθόνη smartphone.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν η Samsung προχωρήσει στα σχέδιά της, θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα smartphone με το 98% της πρόσοψής του να καταλαμβάνεται από την οθόνη, στοιχείο που αναμένεται να συντελεί στην καλύτερη προβολή περιεχομένου κάθε είδους στη συσκευή. Οι σχετικές φήμες είναι πολύ δύσκολο να εξεταστούν ως προς την ορθότητά τους σε αυτή τη χρονική στιγμή.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons