Τέλος στο Google και Facebook chat μέσω Outlook

by Nikos Kaimakamis • On 25-02-2015 • AT 6:08 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Outlook_com_logo

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Google και Facebook chat για τους χρήστες του Outlook.com.

Σύμφωνα με την Microsoft, ο λόγος που διακόπηκε η υπηρεσία του Google chat είναι η αλλαγή πρωτοκόλλου στην οποία προέβη η Google, ενώ δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν την Microsoft να αφαιρέσει την επιλογή του Facebook chat από την δικτυακή υπηρεσία του Facebook. Η ενημέρωση έγινε με ένα σχετικό μήνυμα της Microsoft προς όλους του χρήστες του Outlook.com.

Οι χρήστες των προϊόντων της Microsoft εξακολουθούν να έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν μία ενοποιημένη εφαρμογή για την ανταλλαγή άμεσων γραπτών μηνυμάτων και αυτή δεν είναι άλλη από το Skype, στο οποίο και μπορούν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους στις άλλες υπηρεσίες.

Η αφαίρεση του Google και Facebook chat δεν θα γίνει άμεσα σε όλους τους χρήστες του Outlook, αλλά σταδιακά μέσα στο χρονικό διάστημα των ερχόμενων εβδομάδων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft. Πάντως, αναφορικά με την χρήση στοιχείων από τους λογαριασμούς Facebook και Google σε εφαρμογές όπως το People της Microsoft, από την εταιρεία σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Η συγκεκριμένη είδηση ενδέχεται να δυσαρεστήσει αρκετούς χρήστες του Outlook.com, καθώς ένα από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας ήταν και η ενσωμάτωση των άλλων υπηρεσιών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι χρήστες του Outlook, σίγουρα η εξέλιξη αυτή θα τους δυσαρεστήσει αλλά τόσο ώστε να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα?

Top

Show Buttons
Hide Buttons