Τέλος στη συνεργασία Netflix και Disney από το 2019

by Nikos Kaimakamis • On 09-08-2017 • AT 10:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η Disney, από το 2019 και έπειτα, θα σταματήσει να διαθέτει περιεχόμενο μέσω Netflix καθώς θα δημιουργήσει τη δική της υπηρεσία streaming. 

H ανακοίνωση της Disney αφορά και στις ταινίες που έχουν την υπογραφή της Marvel, της Lucasfilms και της Pixar, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τίτλοι πολύ υψηλής δημοφιλίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Polygon, το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση μέσω Netflix, το γνωστό δίκτυο streaming τηλεοπτικών σειρών και ταινιών δηλώνει ότι θα συνεχίσει να έχει μια μορφή συνεργασίας με την Disney, προκειμένου να συνεχίσει να προβάλλει κάποιες σειρές της Marvel, όπως είναι το Iron Fist, το Daredevil, το Jessica Jones και άλλες.

Η συμφωνία της Disney με το Netflix αφορά κυρίως στους συνδρομητές του δευτέρου στις ΗΠΑ, όπου υπάρχει διαθέσιμο πλούσιο περιεχόμενο της Disney στου ψηφιακούς καταλόγους του. Από το 2016 και έπειτα, το Netflix έχει αναλάβει να προβάλλει πλούσιο περιεχόμενο της Disney στους Αμερικανούς καταναλωτές. Το Διαδίκτυο βρίθει πληροφοριών για την επερχόμενη παρουσίαση μίας νέας υπηρεσίας streaming περιεχομένου από την ίδια τη Disney, η οποία θα δείχνει κατ’ αποκλειστικότητα περιεχόμενο παραγωγής της στους συνδρομητές της.

Η συμφωνία μεταξύ της Disney και του Netflix έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2019, οπότε και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις. Η πορεία της μετοχής του Netflix έδειξε να επηρεάζεται έντονα από την είδηση της λήξης συνεργασίας με τη Disney.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons