Τέλη κυκλοφορίας μέχρι τις 9 Ιανουαρίου

by Stefanos Kofopoulos • On 01-01-2009 • AT 3:17 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Τέλος Κυκλοφορίας 2009

Ο νέος χρόνος ξεκινάει για άλλη μια φορά με την καθιερωμένη βλακεία της παράτασης των τελών κυκλοφορίας, αυτή την φορά μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2009. Βέβαια αφού έγινε το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της βλακείας έπρεπε να κατακτηθεί το double με την διάθεση των σημάτων κατά το χρονικό διάστημα της παράτασης μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Γιατί όλοι αυτοί εκεί έξω δεν μπορούσαν να πάρουν το σήμα από τις τράπεζες, τα ταχυδρομεία και τις δημόσιες υπηρεσίες σε όλη την χώρα εδώ και 1.5 μήνα περίπου και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να πληρώσουν το πρόστιμο, δηλαδή να αναλάβουν την ευθύνη για την Ελληνική αδιαφορία που στην συγκεκριμένη περίπτωση βολεύει πολλούς και θεωρείται μαγκιά ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύεται για άλλη μια φορά από το κράτος.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. An den ta pareis katholou ti ginetai?

 2. Βασικά και γω αυτήν την άποψη είχα αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα μάλλον φτάνεις στο συμπέρασμα ότι μερικοί ίσως δεν παραλάβαν ποτέ το ειδοποιητήριο και τους είχαν πεί να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή, ή ακόμα μερικοί δεν έιχαν τα χρήματα για να το προμηθευτούν εγκαίρως…

  Εγώ πάντως το πήρα από τα ΕΛΤΑ 1 μήνα πρίν χωρίς ταλαιπωρία…

  • Το παιχνίδι της παράτασης με τα τέλη κυκλοφορίας συμβαίνει χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούριο και το ίδιο σκηνικό έχει συμβεί με το Κτηματολόγιο. Ακόμα και αν δεν φτάνουν οι ειδοποιήσεις είναι πρόβλημα του συστήματος αν και δεν νομίζω οτι αυτοί που δεν λαμβάνουν την ειδοποίηση είναι αρκετοί γιατί είναι γνωστό το σκηνικό οι εφορίες να είναι γεμάτες 2-3 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας.

   Με τέτοια παραδείγματα όμως καλλιεργείται αργά αλλά σταθερά σε βάθος χρόνου η νοοτροπία “έλα μωρέ δεν βαριέσαι” “αφού το κράτος δεν… γιατί να το κάνω εγώ” κλπ κλπ.

 3. Kati edelos asxeto..

  pio asxeimo design den tha borousan na vroun!

  • Πάντα έτσι ήταν…

 4. Δεν ήταν πάντα έτσι, εφέτος το άλλαξαν. Μέχρι και πέρυσι ήταν έτσι http://www.ergasia-press.gr/images/news/tn/sima.jpg. Και εγώ νομίζω ότι είναι απαίσιο αλλά Α ΝΕ ΤΑ θα μπορούσαν να το κάνουν και χειρότερο.

  Στά υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα. Δηλαδή δεν μπορούν έστω για μία φορά, έτσι, για πρωτοτυπία, να μη δώσουν σε κάτι παράταση;

  • Ναι σωστός.. εννούσα οτι πάντα έτσι χάλια ήταν!

 5. Αθάνατος Έλληνας,περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να κάνει τις υποχρεώσεις του και μετά διαμαρτύρεται για το κράτος του,έλεος..

Top

Show Buttons
Hide Buttons