Οι Νορβηγοί έχουν χιούμορ, δίνουν κινητά στα πιτσιρίκια

by Stefanos Kofopoulos • On 20-10-2010 • AT 1:21 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Tele2 ad

Η Tele2 έχει 24 εκατομμύρια πελάτες σε 11 χώρες και παρότι από την Βόρεια Ευρώπη, διατηρεί υψηλά επίπεδα χιούμορ στις διαφημίσεις της. Αν και τα Νορβηγικά μου δεν είναι καλά, το concept του διαφημιστικού είναι το εξής: Οι γονείς αποφασίζουν και ανακοινώνουν στον πιτσιρικά ότι θα αποκτήσει κινητό. Η συνέχεια είναι λίγο αστεία, αρκετά φουσκωμένη, μακρυά από την πραγματικότητα για την ηλικία του πιτσιρικά πρωταγωνιστή αλλά απόλυτα κοντά στο όραμα και την ελευθερία που προσφέρει το κινητό τηλέφωνο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πολύ καλό….

 2. καταπληκτικό!

 3. xaxaxaxaxa!!! σίγουρα κάποιοι θα έχουν νιώσει στ’αλήθεια έτσι…..!

  • Δυστυχώς όχι εγώ. Το πρώτο μου κινητό μου ήρθε πακέτο μέσα στο στρατόπεδο. :(

   χαχαχα…

   • ωωωωω….! κρίμα!!! λάθος timing!

 4. Nice!!!

 5. εγώ μάλλον θα είμαι(και ήμουν) ο φίλος του που όλη μέρα με ένα κολλητήρι στο χέρι θα έφτιαχνα τα χαλασμένα ηλεκτρονικά των φίλων μου. geek! that’s my name and f*** the babes :) (α! και το όπλο που κρατά ο πιτσιρικάς που θέλει να γίνει master gangster μήπως είναι θέμα για το ραδιοτηλεοπτικό της Νορβηγίας ή δε μασάνε οι βίκινγκ;)

 6. Θεος ο μικρος!

 7. όσο κι αν είναι πετυχημένη η διαφήμιση είναι απαράδεκτο να γίνεται προώθηση κινητού τηλεφώνου για χρήση σε σε τόσο μικρές ηλικίες.

 8. Ξέρετε ποιο είναι το όνομα του τραγουδιού??

 9. Είναι ωραίοι οι Νορβηγοί, τα παιδιά πρέπει να έχουν κινητό από τα 8 τους χρόνια για να υπάρχει επικοινωνία παιδιού-γονέα ανα πάσα στιγμή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons