Επαγγελματικά Λύκεια τα ΤΕΕ

by admin • On 07-02-2006 • AT 6:30 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Ομόφωνα ενέκρινε η Κυβερνητική Επιτροπή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τη μετατροπή των Τεχνολογικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων σε Επαγγελματικά Λύκεια και Τεχνικές Σχολές. Όπως διευκρίνισε η υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου, ο νέος τύπος Λυκείου θα εφαρμοστεί σταδιακά από την ερχόμενη σχολική χρονιά, ενώ το εν λόγω νομοσχέδιο θα έρθει σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή. Το απολυτήριο του Επαγγελματικού Λυκείου θα είναι ισότιμο με αυτό του Γενικού και οι απόφοιτοι θα μπορούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα ΤΕΕ θα συνεχίσουν μέχρι την αποφοίτησή τους με τα ισχύοντα προγράμματα σπουδών. […]

Καλή κίνηση από την Μαριέττα Γιαννάκου. Περισσότερες ευκαιρίες για όλους αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με τα ιδιωτικά ΤΕΕ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσχετο: Απαίσιο το σάιτ της Γιαννάκου ε? Και έχει να ενημερωθεί.. χρόνια! Δε κολλάει με το post σου Τιτάνα, αλλά μου τη σπάει που οι βουλευτές ανανεώνουν και ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά τα sites τους μόνο στις προεκλογικές περιόδους.

    Φυσικά δε το κάνουν όλοι, υπάρχουν και κάποιοι (λίγοι) που διατηρούν ενηρωμένα τα σάιτ τους με τα τελευταία νέα τους, ειδήσεις, επικαιρότητα κλπ, αλλά οι περισσότεροι τα έχουν παρατήσει μετά την εκλογή τους……..

  2. Για πες ενημερωμένα site..

  3. Τώρα δε μου ρχονται κάποια συγκεκριμένα, είναι πάντως πολύ λίγα (πάρα πολύ λίγα)… Κατά καιρούς, ρίχνω κάνα ψάξιμο σε αρκετά προσωπικά σάιτ βουλευτών (όλων των κομμάτων) να δω τι παίζει..

    Ας πούμε για παράδειγμα με αφορμή το “σκάνδαλο” με τις υποκλοπές μπήκα στο σάιτ του Βουλγαράκη, το σάιτ του οποίο ενημερώνεται ανά πολύ αραιά διαστήματα. Να ας πούμε αν μπεις τώρα το τελευταίο δελτίο τύπου είναι για τα νέα διαβατήρια (αρχές Ιανουαρίου 2006)!

  4. χμμ.. θα το κοιτάξω! Μου ήρθε ιδέα :-)

  5. To TEE ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ;

Top

Show Buttons
Hide Buttons