Ταυτόχρονη ασύρματη φόρτιση gadgets από τη Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 29-07-2016 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung wireless charger

H Samsung παρουσιάζει το σχέδιό της για έναν φορτιστή που να μπορεί να παρέχει ενέργεια ταυτόχρονα σε ένα smartphone και ένα smartwatch. 

H Samsung έχει ασχοληθεί αρκετά με το ζήτημα της φόρτισης των συσκευών της, παρουσιάζοντας μοντέλα που να μπορούν να υποστηρίζουν τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης. Η τελευταία της πατέντα αφορά σε μία κεκλιμένη συσκευή ασύρματης φόρτισης που να μπορεί να δίνει ενέργεια σε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι, θα μπορεί κανείς με τον φορτιστή της Samsung να κρατά φορτισμένο όχι μόνο το smartphone του, αλλά και το smartwatch.

Wireless-charging-patent samsung

O ασύρματος φορτιστής της Samsung, όπως παρουσιάζεται στα σχέδια που έχει καταθέσει για την παραχώρηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας η κορεάτικη εταιρεία, έχει στην κορυφή του ένα κεκλιμένο επίπεδο για να μπορεί κανείς να τοποθετήσει το smartphone ή το tablet του, ενώ το ύψος του είναι αρκετό, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να προσαρμόσει στο πλάι ένα smartwatch και να τα φορτίζει ταυτόχρονα.

Η τεχνολογία της Samsung δεν αποκλείεται να βρει χρήση και σε άλλα σημεία, όπως για παράδειγμα στο εσωτερικό ενός αυτοκίνητου, ή ακόμα και σε ειδικά έπιπλα για το σαλόνι που θα μπορούσαν να έχουν ενσωματωμένη στο πλαίσιό τους την ανάλογη διάταξη φόρτισης. Σύμφωνα με το Phone Radar, το iPhone 8 της Apple που θα εμφανιστεί στο τέλος του επόμενου έτους, θα υποστηρίζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons