Ταινίες της Lionsgate στο Steam

by Nikos Kaimakamis • On 26-04-2016 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Steam

H Lionsgate, παραγωγός διάσημων ταινιών όπως είναι το Hunger Games, θα διαθέσει στο Steam προς ενοικίαση τις ταινίες της. 

Η Valve που έχει δημιουργήσει την gaming πλατφόρμα του Steam ήρθε σε συνεργασία με την Lionsgate, προκειμένου οι συνδρομητές του Steam να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες, όπως είναι το Hunger Games ή το Twillight. Υπολογίζεται ότι περισσότερες από 100 ταινίες της Lionsgate θα είναι διαθέσιμες μέσω Steam.

O χρήστης της υπηρεσίας θα μπορεί να νοικιάσει την κάθε ταινία για 48 ώρες και να την δει όσες φορές θέλει, χωρίς περιορισμό. Μέσα στη λίστα με τις διαθέσιμες ταινίες υπάρχουν αρκετά blockbusters, ενώ οι λίστες εκτιμάται ότι θα ανανεώνονται τακτικά με νέους τίτλους. Η τιμή της ενοικίασης για κάθε ταινία εκτιμάται ότι θα είναι τα 4 δολάρια.

Lionsgate-Steam

Οι ταινίες θα μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το Steam, δηλαδή ένα PC, Mac, Linux υπολογιστής, μία συσκευή με Steam OS, καθώς και μία που να μπορεί να υποστηρίζει το Steam VR. H συνεργασία μεταξύ του Steam και της Lionsgate εκτιμάται ότι θα επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Εκτός από τις ταινίες, μέσα στην πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμα και ορισμένα ντοκιμαντέρ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons