Τα υβριδικά smartwatches του Michael Kors

by Nikos Kaimakamis • On 07-09-2016 • AT 10:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Michael Kors Access Smartwatch

Ακόμα ένα ηχηρό όνομα από τον κόσμο της μόδας κάνει την είσοδό του στην αγορά των smartwatches, με το Michael Kors Access. 

O γνωστός σχεδιαστής, Michael Kors, σχεδιάζει μία σειρά από ρολόγια που έχουν παράλληλα και έξυπνες λειτουργίες, για αυτό και τα ονομάζει hybrid smartwatches. Tα μοντέλα του Michael Kors απευθύνονται στον άντρα και τη γυναίκα και έχουν κανονικό καντράν ρολογιού και όχι οθόνη. Μέσα στην κάσα τους έχουν όλους τους απαραίτητους αισθητήρες και πομποδέκτες προκειμένου να μπορεί να γίνει η καταγραφή της δραστηριότητας του κατόχου τους, ενώ παράλληλα γίνεται η αποστολή δεδομένων σε ένα κινητό.

Τα smartwatches του Michael Kors έχουν και ειδοποιήσεις μέσω δόνησης που προτρέπει τον χρήστη να κοιτάξει το κινητό του γιατί έχει έρθει κάποιο email ή κάτι άλλο. Υπάρχει και το έξυπνο κουμπί χειρισμού του συνδεδεμένου smartphone που επιτρέπει το άνοιγμα κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής στο κινητό. Η κάσα των ρολογιών έχει διάμετρο 45 χιλιοστά για τα αντρικά μοντέλα και τα 42 χιλιοστά για τα γυναικεία, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 250 δολάρια στις ΗΠΑ.

Η μπαταρία τους είναι απλή, όπως εκείνη που χρησιμοποιούν όλα τα ρολόγια Quartz και έχει αυτονομία έξι μηνών ανάλογα με τη χρήση. Το υλικό της κάσας είναι ανοξείδωτο ατσάλι και τα smartwatches του Michael Kors μπορούν να συνδεθούν με smartphones που έχουν λειτουργικό Android 4.4 ή iOS 8.2 και ανώτερο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons