Τα χειριστήρια Logitech Harmony επεκτείνονται

by George Polyzos • On 17-09-2014 • AT 4:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Logitech-Harmony-Ultimate-Remote

Η Logitech ανακοίνωσε τη νέα της σειρά χειριστηρίων Harmony η οποία εισάγει την εταιρεία στο χώρο του οικιακού αυτοματισμού.

Η σειρά χειριστηρίων Harmony Home Control θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά, με βασικό μοντέλο το Home Hub, σε τιμή που θα ξεκινάει από τα 99 δολάρια, το οποίο θα μετατρέπει το smartphone ή την ταμπλέτα του χρήστη σε χειριστήριο οικιακού αυτοματισμού.

Επίσης, θα υπάρχει το Home Control, που θα κοστίζει 149 δολάρια, και θα προσφέρει στον χρήστη απλό έλεγχο ενός πλήκτρου. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Harmony Ultimate Home που θα κοστίζει 349 δολάρια και θα διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών.

Μέσω του Ultimate Home θα είναι εφικτή η ενσωμάτωση και ο έλεγχος έως και 15 οικιακών συσκευών ψυχαγωγίας, ακόμη και των Xbox One, Xbox 360, PS3 και Wii, καθώς επίσης και όλων των συμβατών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Ο έλεγχος γίνεται μέσω IR, Bluetoothή WiFiενώ η συσκευή θα διατίθεται σε μαύρη ή λευκή έκδοση.

Παράλληλα με τις συσκευές, η Logitech ανακοίνωσε και το Harmony Developer Program το οποίο προορίζεται να διασφαλίζει τη συνεχή ενημέρωση των συμβατών συσκευών στη σχετική ιστοσελίδα. Σύμφωνα με την εταιρεία τα νέα Harmony θα υποστηρίζουν πάνω από 270.000 συσκευές, κάθε είδους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons