Τα Windows Phone 10 θα ονομάζονται Windows 10;

by Nikos Kaimakamis • On 21-01-2015 • AT 10:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows_product_family

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές απέχουμε λίγες ώρες από την επίσημη παρουσίαση της Microsoft και οι φήμες λένε ότι θα επικρατεί από εδώ και εμπρός το όνομα Windows 10. Πρακτικά, τα Windows Phone 10 θα μετονομαστούν σε Windows 10, όπως είναι η ονομασία του λειτουργικού συστήματος για desktop συστήματα και φορητούς υπολογιστές. Κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο, καθώς η ενοποίηση των δύο λειτουργικών συστημάτων αποτελεί έναν βασικό στόχο της Microsoft για τη νέα εποχή των Windows.

Όπως παρατηρεί εύστοχα το GSMArena, ήδη στην παρουσίαση του Microsoft Lumia 532, υπήρχε γραμμένη η φράση Windows 10 Ready σε ένα μικρό κείμενο στο επίσημο site της Microsoft, στοιχείο που δείχνει την ονοματολογία που θα ακολουθηθεί για το mobile λειτουργικό στο μέλλον.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι εφαρμογές που τρέχουν στην desktop έκδοση θα μπορούν να εγκατασταθούν και στην mobile εκδοχή των Windows 10, επομένως το κοινό όνομα δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Αυτό θα είναι και το πρώτο μεγάλο βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής One Windows που πρεσβεύει πλέον η Microsoft και αναμένεται να ξεδιπλώσει στην εκδήλωσή της.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους της εταιρείας, αλλά το σίγουρο είναι ότι η 21η Ιανουαρίου θα είναι μία ημέρα γεμάτη με ειδήσεις για τα Windows 10, τόσο σε επίπεδο φημολογίας, όσο και σε επίπεδο επίσημων ανακοινώσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons