Τα Windows 10 τρέχουν άνετα στο Lumia 635

by Nikos Kaimakamis • On 11-02-2015 • AT 1:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lumia-635-1

Έχουμε γράψει ξανά ότι τα Windows 10, ή μία ελαφρύτερη έκδοσή τους θα είναι διαθέσιμα και σε low end smartphones, αλλά το Lumia 635 υποστηρίζει την πλήρη έκδοση. Η είδηση αυτή έχει προκύψει από τον επικεφαλής του προγράμματος Windows 10 Insider, Gabriel Aul, ο οποίος σε ένα tweet του περιγράφει ότι το Nokia Lumia 635 υποστηρίζει με άνεση την λειτουργία του Windows 10, στο πλαίσιο των δοκιμών του νέου λειτουργικού συστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ γίνεται λόγος για μία συσκευή με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, με μνήμη RAM 512 ΜΒ, χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στην low end κατηγορία των Windows Phone 8.

Αυτό σημαίνει ότι συσκευές όπως τα Lumia 530, 525 και 520 θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν με το νέο λειτουργικό σύστημα. Πάντως στο πλαίσιο του Windows 10 Insider program, τα Windows 10 δοκιμάζονται σε μια σειρά από συσκευές, παλιές και νέες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν προβλήματα με την λειτουργία τους.

Όλοι αναμένουν την επίσημη ημερομηνία διάθεσης των Windows 10, η οποία φημολογείται ότι θα γίνει τον Ιούνιο του 2015, οπότε θα γίνει γνωστό και το ποιες είναι οι προϋποθέσεις και οι ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση των Windows 10 στις παλιότερες και νεότερες συσκευές.

Το πιο πιθανό πάντως, είναι οι παλιότερες συσκευές να υποστηρίζουν ορισμένες από τις λειτουργίες των Windows 10 και όχι το πλήρες πακέτο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons