Τα Windows 10 Mobile θα καθυστερήσουν

by Nikos Kaimakamis • On 11-06-2015 • AT 3:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Windows-10-spartan

Οι κάτοχοι Windows Phone smartphones θα δυσαρεστηθούν καθώς η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο τέλος του επόμενου τριμήνου του 2015.

Μπορεί το λειτουργικό σύστημα Windows 10 να είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του στις 29 Ιουλίου, οι κάτοχοι φορητών συσκευών με Windows Phone δεν θα το δουν να εγκαθίσταται άμεσα στη μνήμη των τηλεφώνων τους τότε. Σε μια παρουσίαση της Microsoft σε συνεργάτες της, διέρρευσε από το Neowin, ότι η κυκλοφορία των Windows 10 Mobile τοποθετείται για το τέλος του επόμενου τριμήνου του 2015, δηλαδή για τον Σεπτέμβριο.

Δεν έχει δοθεί καμία επίσημη πληροφορία από την Microsoft, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι πρώτα θα κάνουν την εμφάνισή τους smartphones με προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης από το Windows Phone 8.1 σε Windows 10 Mobile.

WP10-destacada

Είναι λογικό να δίνεται προτεραιότητα στα Windows 10 για τους υπολογιστές, αφού εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο πλήθος χρηστών των Windows, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Venture Beat, στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2015 θα έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα high end smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι θα παρουσιαστούν και τα Windows 10 Mobile Enterprise για τον επιχειρηματικό κόσμο και σύμφωνα με την φιλοσοφία του Bring Your Own Device.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons