Τα Viva Wallet POS σε προσφορά με νέα χαμηλότερη προμήθεια

by George Polyzos • On 09-05-2016 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

creditcard

Το Viva Wallet δίνει την δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν τη συσκευή POS που ταιριάζει στις ανάγκες τους με νέα χαμηλότερη προμήθεια.

Χωρίς περιορισμούς τζίρου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς συνδρομή, τα Viva Wallet POS αποτελούν μία ευέλικτη και αξιόπιστη λύση για έναν επαγγελματία ή μία επιχείρηση που θέλει να δέχεται πληρωμές με κάρτα.

Στα νέα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας συγκαταλέγεται η δυνατότητα πληρωμής ενός εμπόρου χωρίς καμία προμήθεια, κατευθείαν από το κινητό του πελάτη, εφόσον και αυτός έχει Viva Wallet. Ο πελάτης πληρώνει γρήγορα και με ασφάλεια, σκανάροντας ένα QR Code ή συμπληρώνοντας απλά τον ΑΦΜ της επιχείρησης που θέλει να πληρώσει.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει ένα ενσύρματο, ασύρματο ή φορητό POS, σε λίγα μόλις λεπτά στο www.vivawallet.com, καλώντας στο 13855 ή πηγαίνοντας σε ένα από τα 60 καταστήματα Public και Media Markt σε όλη την Ελλάδα, όπου πλέον είναι διαθέσιμα τα Viva Wallet POS. H διαδικασία ενεργοποίησης είναι ιδιαίτερα απλή και ολοκληρώνεται online μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

[Δ.Τ. Viva Payments]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons