Τα Virtual reality γυαλιά Jelly στα καταστήματα Wind

by George Polyzos • On 06-08-2016 • AT 9:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Wind Smart Signage (1)

Η εικονική πραγματικότητα έφτασε στα καταστήματα Wind με την αποκλειστική διάθεση των VR γυαλιών Jelly.

Με νέα βελτιωμένα υλικά κατασκευής, τα VR γυαλιά Jelly είναι εξαιρετικά ελαφριά και έχουν υψηλή αντοχή. Οι φακοί τους έχουν μέγεθος 42 χιλιοστών για καλύτερη ποιότητα θέασης και διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα και aspherical σχεδιασμό ώστε να ταιριάζει σε όλους χωρίς παραμορφώσεις.

Χάρη στην τεχνολογία τους ο χρήστης δεν νιώθει οπτική κόπωση ακόμη και αν τα χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα θέασης και μεγαλύτερη απόλαυση. Ενώ οι χρήστες που έχουν μυωπία μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς να βγάλουν τα γυαλιά τους.

Jelly VR glasses

Ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας ανοίγει μπροστά στα μάτια του χρήστη των VR γυαλιών της Jelly, με μια απλή κίνηση. Το κινητό τηλέφωνο μπαίνει στην ειδική θήκη και ο χρήστης απολαμβάνει τις Virtual Reality εφαρμογές που έχει κατεβάσει από το Google Play Store ή το App store: τρισδιάστατα παιχνίδια, ταινίες που θα παρακολουθήσει σε οθόνη 65 ιντσών, εκπαιδευτικές εφαρμογές κ.α.

Συμβατά με λειτουργικά Android και iOS συσκευές από 3.5 έως 6 ιντσών, τα νέα VR γυαλιά Jelly που φέρνουν αποκλειστικά τα καταστήματα Wind στην αγορά, κοστίζουν 29,90 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons