Τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης στον online απολογισμό του Ομίλου ΟΤΕ

by George Polyzos • On 18-08-2016 • AT 10:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

okosmosmaskalyteros

Η ασφάλεια των δεδομένων, η υγεία και ασφάλεια πελατών και εργαζομένων, οι οικονομικές επιδόσεις και ο υπεύθυνος ανταγωνισμός, η επιχειρησιακή συνέχεια και η κανονιστική συμμόρφωση, αλλά και η διαχείριση των απορριμμάτων.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης που απασχολούν τους stakeholders (ενδιαφερόμενα μέρη) του Ομίλου ΟΤΕ, σύμφωνα με σχετική μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος συνολικά 3.387 πελάτες, εργαζόμενοι, επιχειρήσεις, κρατικοί φορείς, μέτοχοι, επενδυτές, προμηθευτές, εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας και μη κυβερνητικών οργανώσεων, αλλά και στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας σχεδιάστηκε το περιεχόμενο και η δομή του site για τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015 του Ομίλου ΟΤΕ, www.okosmosmaskalyteros.gr. Για πρώτη φορά φέτος, οι κύριες δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης παρουσιάζονται με βάση οκτώ διαφορετικές θεματικές ενότητες που ενσωματώνουν τα θέματα που απασχολούν περισσότερο τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Με σύγχρονο και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό για κάθε συσκευή, με εύκολη και διαδραστική πλοήγηση, το site του απολογισμού «ο κόσμος μας, καλύτερος» παρουσιάζει τις δράσεις της εταιρείας με πρωτότυπο, βιωματικό τρόπο, μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών τους εντός και εκτός του Ομίλου.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία αφήγησης (storytelling), όπως τα video, τα slides, τα infographic -static και interactive- ο απολογισμός προσελκύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και τον ωθεί να εξερευνήσει το περιεχόμενο. Για όσους θέλουν να μοιραστούν την πληροφορία και να “μοιράσουν το καλό”, ο απολογισμός διαθέτει ready to share περιεχόμενο για τα social media. Σε λίγες εβδομάδες από την έναρξη της επικοινωνίας του στο ευρύ κοινό, το site του Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης ξεπέρασε τα 100.000 pageviews.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.okosmosmaskalyteros.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons