Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Acer Liquid Z500

by George Polyzos • On 04-09-2014 • AT 12:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

acer_liquid_z500_01

Το Liquid Z500 είναι το νέο smartphone της Acer, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις χθες σε συνδυασμό με τις ταμπλέτες Iconia One 8, Iconia Tab 10 και Iconia W8.

Η νέα «έξυπνη» συσκευή της Acer δίνει έμφαση στην αναπαραγωγή μουσικής και με την πρόθεση να προσφέρει ποιότητα ανάλογη της αναπαραγωγής ενός μουσικού CD. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το Liquid Z500 προσφέρει «CD quality» υποστηρίζοντας αναπαραγωγή 16bit, 44KHz FLAC και WAV αρχείων μέσω των αναβαθμισμένων στερεοφωνικών HD ηχείων με DTS Studio Sound.

Η οθόνη IPS της συσκευής είναι στις 5 ίντσες και προσφέρει ανάλυση 720 x 1280 pixels και υψηλή αντίθεση χρωμάτων της τάξης του 900:1. Παράλληλα, ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel, με αυτόματη εστίαση και LED flash. Επιπλέον, η κάμερα της συσκευής συνοδεύεται από την τεχνολογία Bright Magic της Acer, η οποία αναλαμβάνει την διόρθωση φωτογραφιών που έχουν ληφθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το πάχος του νέου Acer smartphone είναι 8,65 χιλιοστά, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat συνδυασμένο με το User Interface της Acer. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Acer, το Liquid Z500 θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές από τις 15 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 149 ευρώ, σε τρεις εναλλακτικές χρωματικές επιλογές: Titanium Black, Aquamarine Green και Sandy Silver.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons