Τα σχέδια της Apple για την επόμενη οικογένεια iPhone

by George Polyzos • On 05-06-2015 • AT 2:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone_6_camera

Ενδεχομένως η Apple να προχωρήσει στο λανσάρισμα ενός πλήρως ανασχεδιασμένου iPhone την επόμενη χρονιά, το οποίο θα συνοδεύει τα μελλοντικά iPhone 7 και 7 Plus.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας BGR η Apple σχεδιάζει να λανσάρει ένα εντελώς νέο και πλήρως επανασχεδιασμένο iPhone το 2016, το οποίο ωστόσο δεν θα είναι το iPhone 7 ή το iPhone 7 Plus, όπως θα ανέμεναν οι περισσότεροι.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι σχετικές φήμες ήθελαν αρχικά την Apple να σχεδιάζει το λανσάρισμα τριών εκδόσεων του ενδιάμεσου iPhone 6S, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του φέτος, περιλαμβάνοντας μοντέλα με οθόνη 4, 4,7 και 5,5 ιντσών.

Ωστόσο, πηγές που φέρονται να γνωρίζουν τους σχεδιασμούς της αμερικανικής εταιρείας κάνουν λόγο για την απλή αντικατάσταση των αρχικών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, μέσα στο 2015.

Αντίθετα, η κινεζική ιστοσελίδα Economic Daily News υποστηρίζει ότι η Apple έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με έναν από τους προμηθευτές της για την προμήθεια οθονών με διαγώνιο 4 ιντσών, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο επερχόμενο «iPhone 7C». Οι παραδόσεις των οθονών θα γίνουν κατά το α’ τρίμηνο του 2016, κάτι που δημιουργεί βάσιμες υποθέσεις ότι η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα του «7C» σε συνδυασμό με τα δύο μεγαλύτερα 7άρια, το φθινόπωρο του 2016.

Αν τα παραπάνω επαληθευθούν θα σημαίνει ότι η Apple αν και εκτόξευσε τις πωλήσεις της όταν μετακινήθηκε σε μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης, εντούτοις δεν έχει αποδεσμευθεί πλήρως από τη διάσταση των 4 ιντσών. Παράλληλα, το ενδεχόμενο εμφάνισης του iPhone 7C το 2016 θα σημαίνει ότι η Apple θα διατηρήσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο τα iPhone 5S και iPhone 5C σαν τα «μικρά» μέλη της οικογένειας smartphones που διαθέτει στην αγορά.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα δημοσιεύματα δεν γίνεται λόγος για το αν θα διατηρηθεί στο 7C και η πλαστική «υφή» του 5C οπότε ενδέχεται να δούμε ένα 7C που δεν θα υπολείπεται σε υλικά κατασκευής των μεγαλύτερων αδελφών του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons