Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του επερχόμενου iPhone 6S

by Nikos Kaimakamis • On 03-07-2015 • AT 2:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6-plus-camera

Νέο μοντέλο της Apple χωρίς διαρροές για τα χαρακτηριστικά του δεν γίνεται και έτσι έγιναν γνωστά τα στοιχεία της κάμερας του iPhone 6S. 

H διαρροή φαίνεται να προέρχεται απευθείας από το εργοστάσιο κατασκευής των iPhone 6S και iPhone 6S Plus, δηλαδή από τις εγκαταστάσεις της Foxconn. Σύμφωνα με το Slashgear, το iPhone 6S ετοιμάζεται να απαντήσει στις προτάσεις του ανταγωνισμού στον τομέα του imaging, με μία κάμερα 5 Megapixel στο εμπρός μέρος και μία κάμερα των 12 Megapixel στο πίσω. Ειδικά η μπροστινή κάμερα θα επιτρέπει την λήψη εικόνων μεγαλύτερου εύρους, έτσι ώστε να χωρέσουν περισσότερα άτομα σε μία φωτογραφία.

Η κάμερα στο πίσω μέρος θα μπορεί να καταγράψει βίντεο ποιότητας 4Κ, ενώ θα επιτρέπει και την λήψη κινούμενων εικόνων σε πολύ αργή κίνηση, με slow motion 240 frames per second. Χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν όλες αυτές οι φήμες ευοδωθούν, το σίγουρο είναι ότι το νέο iPhone 6S θα έχει καλύτερη κάμερα από τον προκάτοχό του, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

Στη σχετική φημολογία συμπεριλαμβάνονται και πληροφορίες αναφορικά με την κυκλοφορία του iPhone 6S, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τις 25 Σεπτεμβρίου και έπειτα, ενώ δεν αποκλείεται η Apple να το ονομάζει ως το “Νέο iPhone” στην επικοινωνία της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons