Τα Sony smartphones που θα πάρουν το Android 7.0

by Nikos Kaimakamis • On 24-08-2016 • AT 2:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Xperia-X-01

H Sony δημοσίευσε μία λίστα με τις συσκευές της που θα αναβαθμιστούν στη νεότερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Google.

Καθώς το Android 7.0 Nougat ξεκίνησε να διατίθεται στις Nexus συσκευές, ένας – ένας οι κατασκευαστές που έχουν στη γκάμα τους Android smartphones και tablets ξεκίνησαν να δημοσιεύουν τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν άμεσα. Έτσι, η Sony σημειώνει ότι τα μοντέλα Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra, καθώς και το Xperia X Performance θα πάρουν την επίσημη αναβάθμιση στο Android 7.0 Nougat, μόλις γίνει αυτό διαθέσιμο over the air.

Σύμφωνα με το Android Headlines, το Android Nougat ενδέχεται να μπορούν να το βάλουν και οι κάτοχοι άλλων συσκευών της Sony που δεν εμφανίζονται στην παραπάνω λίστα, αλλά αυτό είναι επισφαλές, καθώς θα πρέπει να βασιστούν σε ανεπίσημες πηγές, με αμφιβόλου ποιότητας ROM που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στις συσκευές τους.

Το κύριο στοιχείο του Android Nougat είναι η υποστήριξη της παράλληλης λειτουργίας δύο εφαρμογών σε δύο ξεχωριστά παράθυρα στην οθόνη, μαζί με το ανανεωμένο Doze mode, αλλά και διάφορες άλλες ανανεωμένες λειτουργίες στο παρασκήνιο που βοηθούν την πιο αποδοτική συμπεριφορά της κάθε συσκευής.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons