Τα μελλοντικά Sony G3112 και G3221 θα έχουν Helio P20 SoC

by Nikos Kaimakamis • On 17-01-2017 • AT 2:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Sony αναμένεται να παρουσιάσει δύο νέα smartphones κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2017, τα G3112 και G3221. 

Η επίσημη παρουσίαση των μοντέλων με αυτό τον κωδικό εκτιμάται από το Phone Arena ότι θα γίνει στο πλαίσιο του MWC 2017, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τα δύο νέα μοντέλα θα έχουν το όνομα Xperia και όχι μόνο τους παραπάνω κωδικούς με τους οποίους είναι γνωστά μέχρι σήμερα. Ένα από τα πιο ενδιαφέρονα τεχνικά χαρακτηριστικά τους θα είναι η χρήση του επεξεργαστή MediaTek MT6757 Helio P20, ο οποίος έχει οχτώ πυρήνες χρονισμένους στα 2.3 GHz.

Αναφορικά με τις οθόνες τους, το πιο μικρό μοντέλο θα έχει διαγώνιο 5 ή 5.2 ιντσών, σε ανάλυση 720p, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση Full HD. Οι πληροφορίες του Phone Arena δεν περιλαμβάνουν άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως θα έχουν τα νέα μοντέλα της οικογένειας Xperia, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Mobile World Congress τον Φεβρουάριο για να μάθουμε περισσότερα.

Είναι σχεδόν βέβαιο, πάντως, ότι και σε αυτά τα μοντέλα η Sony θα ακολουθήσει την προσφιλή της τακτική που θέλει το κομμάτι του imaging ενός smartphone να είναι ιδιαιτέρως φροντισμένο, επομένως τα νέα Xperia αναμένεται να έχουν εξελιγμένες κάμερες στον βασικό τους εξοπλισμό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons