Τα smartphones που ξεχώρισαν στο MWC

by Nikos Kaimakamis • On 29-02-2016 • AT 1:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung galaxy s7 01

To MWC 2016 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και τις εντυπώσεις, ενώ αξίζει να αναφερθούμε στις συσκευές που έκαναν αίσθηση. 

Σύμφωνα με το Phone Arena, αρκετά είναι τα smartphones που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του MWC 2016. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy S7 αποτέλεσε ένα από τα highlights της εκδήλωσης, όπως ήταν αναμενόμενο -άλλωστε- ενώ το ενδιαφέρον κέντρισε και το LG G5 με τον ευέλικτο σχεδιασμό του και τις δυνατότητες αλλαγής των χαρακτηριστικών του με τα διάφορα πρόσθετα.

LG G5

Το Sony Xperia X Performance, από τη νέα σειρά smartphones της Sony, ξεχωρίζει για την κάμερα των 23 Megapixel στο πίσω μέρος και εκείνη με τα 13 Megapixel που βρίσκεται στην πρόσοψη της συσκευής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αίσθηση προκάλεσε και η Xiaomi με το Mi5 που παρουσίασε στο MWC 2016, με ένα ισχυρό πακέτο σε προσιτή τιμή, ενώ το Alcatel Idol 4S έκανε τη διαφορά με την συσκευασία του που περιλαμβάνει ένα πλαστικό κράνος virtual reality.

Στο πλαίσιο του MWC 2016, το πεδίο του virtual reality είχε την τιμητική του, όχι μόνο από τα κράνη εικονικής πραγματικότητας που παρουσιάστηκαν ως αξεσουάρ των μοντέλων που έκαναν εκεί την εμφάνισή τους, αλλά και ως ολοκληρωμένες λύσεις όπως εκείνη που παρουσίασε η Samsung με την κάμερα Gear 360 που τραβά βίντεο 360 μοιρών. Κράνη είδαμε από τις HTC, Samsung, LG και Alcatel, αλλά αυτό το πεδίο αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους κατασκευαστές στο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons