Τα σημειωματάρια της Moleskine υποστηρίζουν το Livescribe

by Nikos Kaimakamis • On 27-08-2014 • AT 4:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

livescribe_698

Παρόλο που ζούμε σε ψηφιακές εποχές, τα σημειωματάρια είναι ακόμα δίπλα μας και με τις τελευταίες εξελίξεις που παρουσίασε η Moleskine, τα σημειωματάρια μας πλέον μετατρέπονται σε… gadgets. 

Η Moleskine, που κατασκευάζει κλασικά σημειωματάρια με κλασικό χαρακτήρα και χώρους αποθήκευσης στο εσωτερικό, ανακοίνωσε ότι πλέον θα υποστηρίζει την τεχνολογία livescribe. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον χρήστη να γράφει κανονικά με το ειδικό στυλό, με τη διαφορά ότι υπάρχει ένας ειδικός αισθητήρας ενσωματωμένος στην κεφαλή, έτσι ώστε όσα γράφονται να ψηφιοποιούνται άμεσα.

Μέχρι σήμερα μπορούσε κανείς να δει όλα αυτά τα σχέδια και τις σημειώσεις στο ειδικό livescribe app στο iPhone του ή συγχρονισμένες με το Evernote ή την cloud υπηρεσία Livescribe Sky, εάν χρησιμοποιούσε το livescribe 3.

Τα νέα σημειωματάρια της Moleskine θα υποστηρίζουν το άμεσο uploading των σχεδίων και των σημειώσεων, απλώς και μόνο με μία μεταφορά του στυλό στην ειδική θέση στη βάση της σελίδας. Παράλληλα, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει tag, αναζήτηση και άλλες λειτουργίες οργάνωσης, όπως το να συνδέσει ηχογραφημένο ήχο με τις σημειώσεις.

Από το Moleskine Store είναι διαθέσιμα τα δύο μοντέλα σημειωματαρίων #1 και #2, αμφότερα σε τιμή 29,95 ευρώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons