Τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge παίρνουν χαρακτηριστικά του Note 7

by George Polyzos • On 19-10-2016 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S7

Η Samsung επεξεργάζεται σχέδιο που θα φέρει ορισμένα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του αποσυρθέντος Note 7 στα Galaxy S7 και S7 Edge.

Όπως αποκαλύπτει το BBC, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Samsung, τα S7 και S7 Edge θα ενισχυθούν με ορισμένα νέα χαρακτηριστικά προερχόμενα από το Note 7. Αναλυτές θεωρούν ότι η κίνηση αυτή έρχεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της κορεατικής εταιρείας να συγκρατήσει πελάτες της από το να μετακινηθούν σε άλλα smartphones.

Όπως αναφέρει σε ανάλυσή της η IHS Markit τα Galaxy S7 και S7 Edge είναι πλέον οι μόνες ναυαρχίδες της Samsung, μετά την απόσυρση του Note 7, οπότε όλο το βάρος πέφτει σε αυτά τα μοντέλα να διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία της εταιρείας.

«Έχουμε προχωρήσει σε έκδοση μίας αναβάθμισης λογισμικού ώστε να προσφέρουμε ενίσχυση των χαρακτηριστικών των Galaxy S7/ S7 Edge και η οποία θα προσφέρει μια πιο άνετη και προσαρμόσιμη εμπειρία στους χρήστες», αναφέρεται στη δήλωση της Samsung που φιλοξένησε το BBC.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή αφορά τη λειτουργία Always-On της οθόνης η οποία πλέον αναβαθμίζεται και αποκτά τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα της έκδοσης που υπήρχε στο Note 7. Η Always-On display επιτρέπει την προβολή φωτογραφιών, του ρολογιού και ειδοποιήσεων ενώ το τηλέφωνο παραμένει σε κατάσταση αδράνειας.

Προς το παρόν η αναβάθμιση λογισμικού δεν έχει ξεκινήσει στις ευρωπαϊκές αγορές. Αναλυτές ωστόσο αναφέρουν ότι η μεταφορά καινοτομιών του Note 7 σε άλλες συσκευές δεν θα είναι μια απλή υπόθεση καθώς χρησιμοποιείται διαφορετικό hardware. «Ενδεχομένως καταφέρουν να μεταφέρουν ορισμένα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι εφικτό να μεταφέρουν όλες τις ικανότητες του Note 7 στα S7 και S7 Edge» αναφέρουν οι αναλυτές της IHS Markit.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons