Τα Public συμπληρώνουν 10 χρόνια δραστηριότητας

by George Polyzos • On 25-10-2015 • AT 10:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

smartphone_user

Τα Public συμπληρώνουν φέτος τα 10 χρόνια δραστηριότητας τους στην ελληνική αγορά και συνεχίζουν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Περισσότερα από 500.000 προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας σε μια μεγάλη γκάμα τιμών, περισσότερα από 100.000 προϊόντα ανοιχτά για δοκιμή στα καταστήματα, μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, μια μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καθώς επίσης προσφορές και ευκαιρίες είναι μόνο μερικά από όσα μπορείς να ανακαλύψεις κάνοντας μια βόλτα στα Public.

Μπαίνοντας δυναμικά στη 2η δεκαετία της ζωής τους, τα Public διαθέτουν την ορμή και τη διάθεση που έχει ένα παιδί 10 ετών. Στόχος τους είναι διαρκώς να εξελίσσονται για τους πελάτες τους και τους ανθρώπους τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους ένα μοναδικό συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μία απίστευτη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Public-generic

Τα Public πρώτο-συστήθηκαν στην ελληνική αγορά το 2005 ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, αν και μόλις 10 ετών, τα Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα με 45 καταστήματα σε όλη τη χώρα και 25 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

[Δ.Τ. Public]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons