Τα πρώτα παιχνίδια που θα υποστηρίζει το Nintendo Switch

by Nikos Kaimakamis • On 13-04-2017 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

To Nintendo Switch ετοιμάζεται για τους τίτλους που θα μπορεί να παίξει κανείς μαζί του, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν διάσημα ονόματα. 

Τίτλοι όπως το Minecraft και το Mario Kart 8 Deluxe είναι από τους πιο πολυαναμενόμενους για το Nintendo Switch. Μαζί με αυτούς, στην πρώτη ομάδα παιχνιδιών που θα μπορεί κανείς να παίξει στη νέα κονσόλα της Nintendo είναι και μερικοί κλασικοί τίτλοι, όπως είναι το Neogeo Arcade Archives και το Namco Museum. Στη νέα κονσόλα θα μπορεί να παίξει κανείς το Splatoon 2, τη θρυλική Monopoly, ενώ διαθέσιμα θα είναι και τα: Payday 2, Rayman Legends: Definitive Edition, Puyo Puyo Tetris.

Όλες οι ανακοινώσεις για το Nintendo Switch έγιναν στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct, το οποίο παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα ξεκινήσει η διάθεση όλων των τίτλων για τη νέα κονσόλα. Από τις 19 Μαΐου και έπειτα θα αρχίσουν οι παραδόσεις των πρώτων Nintendo Switch στο ενδιαφερόμενο κοινό. Αρκετό από το περιεχόμενο για τη νέα κονσόλα της Nintendo, πάντως θα είναι κατάλληλο και για παιδιά, στα οποία φαίνεται να απευθύνεται παραδοσιακά ένα νέο προϊόν της Nintendo.

Σταδιακά, η λίστα με τους διαθέσιμους τίτλους για το Nintendo Switch θα εμπλουτίζεται με ολοένα και περισσότερα ονόματα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons