Τα πρώτα benchmark tests δείχνουν την ισχύ του Snapdragon 835

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2017 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησαν τα πρώτα benchmark tests του Qualcomm Snapdragon 835, το οποίο φαίνεται ότι είναι ένα πολύ ισχυρό SoC. 

O Snapdragon 835 είναι ένας επεξεργαστής τελευταίας γενιάς, επομένως είναι εύλογο το ότι θα δείχνει το βαθμό της εξέλιξης των mobile SoC στα benchmark tests στα οποία υποβάλεται, ειδικά εάν τον συγκρίνει κανείς με παλαιότερα μοντέλα. Η Qualcomm έθεσε σε συγκριτική δοκιμασία μία συσκευή αναφοράς που φορούσε τον Snapdragon 835 μαζί με ένα Google Pixel XL και ένα OnePlus 3 που είχαν στο εσωτερικό τους τον Snapdragon 821, καθώς και ένα Samsung Galaxy S7 και ένα S7 Edge με επεξεργαστή Samsung Exynos, αλλά και ένα Huawei P10 εξοπλισμένο με τον Huawei Kirin 960.

Σε κάθε περίπτωση, ο Qualcomm Snapdragon 835 έδειξε υπεροχή έναντι των άλλων συστημάτων σε διάφορα πρότυπα benchmarking, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση της απόδοσης σε πολλαπλές εργασίες σε σχέση με τον Snapdragon 821 έφτασε το 40%. Η υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού ήταν ξεκάθαρη, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς την καλύτερη διαχείριση γραφικών του Snapdragon 835, καθώς και το ότι σε κάθε υλοποίησή του θα συνοδεύεται από μεγάλη μνήμη RAM.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Snapdragon 835 θα είναι μία άριστη λύση για τυπική χρήση ενός high end smartphone, για την εκτέλεση λειτουργιών Τεχνητής Νοημοσύνης, τα παιχνίδια σε περιβάλλον Vritual Reality, αλλά και την προβολή βίντεο σε ποιότητα 4Κ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons