Τα προϊόντα της Xiaomi διαθέσιμα στην Ελλάδα από την Info Quest

by George Polyzos • On 19-12-2016 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Xiaomi, για τη διάθεση των προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα πρώτα smartphones που θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, θα είναι το Redmi 3S και Redmi Note 3.

Το Redmi 3S, με οθόνη 5 ιντσών HD, διαθέτει μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον 64-bit, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, διαθέτει 3GB RAM, αποθηκευτικό χώρο στα 32GB, μπαταρία χωρητικότητας 4100mAh, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Redmi Note 3, με οθόνη 5,5 ιντσών 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει γρήγορο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία χωρητικότητας 4050mAh, 3GB μνήμη RAM, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32GB, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel Phase Detection Autofocus (PDAF), υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος που δεν ξεπερνά τα 164 γραμμάρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Info Quest τα προϊόντα που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM). Παράλληλα, παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας δύο χρόνων για τα μοντέλα και πλήρης ελληνική τεκμηρίωση.

Επιπλέον, η Info Quest φανέρωσε και ορισμένα «μυστικά» της Xiaomi, όπως για παράδειγμα ότι το “MI” στο λογότυπο της σημαίνει “Mobile Internet”, αλλά και “Mission Impossible”, «καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν».

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaomi στην Ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Info Quest Technologies, θα επεκτείνεται συνεχώς. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.xiaomi-greece.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons