Τα προϊόντα Powerline της devolo στα καταστήματα Public

by George Polyzos • On 19-05-2015 • AT 9:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

dev_dlan1200+

H devolo Hellas σύναψε συνεργασία με την αλυσίδα Public, διαθέτοντας όλη την γκάμα των καταναλωτικών λύσεων Powerline, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, την έναρξη της συνεργασία της με τα Public, που αφορά στη διάθεση των προϊόντων Powerline, μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων του γνωστού δικτύου, αλλά και μέσω του site www.public.gr ανακοίνωσε η devolo Hellas.

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση ολόκληρης της καταναλωτικής σειράς των προϊόντων Powerline Networking της γερμανικής devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού οικιακού δικτύου δεδομένων (LAN), χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και αποφεύγοντας κάθε διαδικασία τοποθέτησης ειδικής καλωδίωσης.

Η έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών, θα ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της devolo στο χώρο των πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας στην ελληνική αγορά, μέσω ενός δικτύου διανομής που διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στην ψυχαγωγία μέσω της τεχνολογίας.

Τα προϊόντα της devolo συνοδεύονται από ποιοτική εξυπηρέτηση, αφού το ελληνικό υποκατάστημα της εταιρείας, παρέχει 24ωρη τηλεφωνική τεχνική εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός όμως από τους ήδη υφιστάμενους πελάτες dLAN, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τυχόν απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo, πριν ακόμη προβούν σε κάποια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο www.devolo.gr. Πληροφορίες για το δίκτυο καταστημάτων Public θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.public.gr

Τα πρώτα καταστήματα που εντάχθηκαν στη συνεργασία είναι στις εξής περιοχές: Σύνταγμα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή, Πυλαία), Μαρούσι (The Mall Athens, Golden Hall), Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριος, Βόλος, Ρόδος, Ηράκλειο, Ερυθραία, Ιωάννινα, Αγ. Παρασκευή, Περιστέρι, Πάτρα.

[Δ.Τ. devolo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons