Τα πιο ακριβά smartphones που μπορείς να βρεις

by Nikos Kaimakamis • On 26-10-2015 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Xperia-Z5-Family-shot

Στην ευκταία περίπτωση που έχεις κερδίσει το Τζόκερ και θέλεις να το δείχνεις με κάθε ευκαιρία, τότε δεν έχεις παρά να δεις αυτά τα smartphones. 

To Samsung Galaxy Note 5 είναι πολύ γνωστό και άμεσα αναγνωρίσιμο μοντέλο, καθώς η τιμή του στην Ελλάδα δεν θα είναι προσιτή και αναμένεται να ξεπερνά με άνεση τα 800 ευρώ, ακόμα και στην λιγότερο εξοπλισμένη του έκδοση. Δεν πρέπει, πάντως, να ξεχνούμε ότι πρόκειται περισσότερο για έναν υπολογιστή και λιγότερο για smartphone.

To Sony Xperia Z5 Premium, όπως το λέει και το όνομά του είναι premium, τόσο σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και τελικής τιμής. Δικαιούται να διαφοροποιείται σε επίπεδα τιμής, μιας και είναι το πρώτο smartphone με οθόνη ικανή να προβάλλει περιεχόμενο 4Κ.

iPhone-6S-02

Παραδοσιακά, τα προϊόντα της Apple κινούνται σε υψηλά επίπεδα τιμών και το Apple iPhone 6S δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Όταν ένα smartphone έχει ως τιμή εκκίνησης τα 789 ευρώ δεν το λες και προσιτό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό είναι ένα iPhone, οπότε η εμπορική του επιτυχία είναι δεδομένη.

Μετά από όλα τα παραπάνω, δεν είναι καθόλου απορίας άξιο που το Apple iPhone 6S Plus, με την μεγαλύτερη οθόνη, σας ζητά να βάλετε ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, με την ενδεικτική τιμή του στην ελληνική αγορά να διαμορφώνεται κοντά στα 900 ευρώ!

Το Samsung Galaxy S6 Edge Plus, είναι μια ακόμα ακριβή και ιδιαίτερη πρόταση, με τα 869 ευρώ της ενδεικτικής τιμής του να μπορούν κάπως να δικαιολογηθούν από την τεχνολογία που προσφέρει, αλλά και πάλι ακούγονται πολλά σε τέτοιες εποχές… Στα ίδια περίπου επίπεδα κινείται και το Samsung Galaxy S6 edge, το οποίο είναι ελαφρώς πιο φθηνό, στα 769 ευρώ, αλλά δεν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει προσιτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons