Τα ακουστικά Outlier ONE Plus επιστρέφουν με ενσωματωμένο MP3 Player

by George Polyzos • On 24-08-2018 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα νέα Creative Outlier ONE Plus κυκλοφορούν σε βελτιωμένη έκδοση με Bluetooth 4.2 και ενσωματωμένο MP3 Player με 4GB αποθηκευτικό χώρο.

Ανακοινώθηκε από την Creative Technology η κυκλοφορία των ακουστικών Creative Outlier ONE Plus. Τα Ολοκαίνουργια Bluetooth In-Ear Ακουστικά είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Outlier που περιλαμβάνει τα Outlier One, που έχουν χαρακτηριστεί από το review site τεχνολογίας SoundGuys, ως ένα από τα “Καλύτερα Bluetooth Ακουστικά για το 2018”.

Τα Creative Outlier ONE Plus διατηρούν την ποιότητα ήχου, την άνεση και την προσαρμογή του Outlier One, αλλά κυκλοφορούν σε βελτιωμένη έκδοση με συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2 και ενσωματωμένο MP3 Player 4GB που επιτρέπει στο χρήστη να ακούει απευθείας μουσική χωρίς ψηφιακή σύνδεση ή σύνδεση με το κινητό του.

Πιστοποιημένα με sweat-proof δείκτη προστασίας IPX4 για τις πιο δύσκολες προπονήσεις και με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 10 ώρες, τα Outlier ONE Plus καθίστανται το απόλυτο πλεονέκτημα σε όλες τις δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά των ακουστικών Creative Outlier ONE Plus

• High-Quality Music Streaming
Με drivers Nεοδυμίου 6mm που παρέχουν ισορροπημένο, υψηλής ποιότητας ήχο με τεχνολογία Bluetooth 4.2 streaming μουσικής χωρίς καθυστέρηση.
• Built-In Music Player
Ακούστε απευθείας από τα ακουστικά χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο τηλέφωνό σας. Εύκολα μεταφέρετε τα αρχεία σας από PC / Mac στα ακουστικά ενώ είστε συνδεδεμένοι μέσω του καλωδίου δεδομένων που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (καλώδιο φόρτισης επίσης). Η συσκευή αναπαραγωγής μουσικής υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων FLAC χωρίς απώλειες και MP3.
• Sound Blaster Connect App
Εύκολη προβολή, περιήγηση στη μουσική και εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Bluetooth και MP3 μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο Google Play και το App Store.
• IPX4-Certified Sweat-Proof
Ανθεκτικά σε ελαφριά βροχή, τυχαία πιτσιλίσματα, αλλά και για χρήση στο γυμναστήριο με επίστρωση που προστατεύει το ιδρώτα. Η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους – έως και 10 ώρες – σας παρέχει το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσετε.
• Inline Control with Built-In Microphone
Απολαύστε άνεση με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο. Ρυθμίστε την αναπαραγωγή μουσικής και τις κλήσεις ενώ είστε εν κινήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons