Τα οικονομικά μεγέθη του Facebook μένουν ανεπηρέαστα από την πολιτική

by Nikos Kaimakamis • On 14-11-2017 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Facebook δείχνουν ότι το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη δεν επηρεάζεται από τις πολιτικές εξελίξεις. 

Μπορεί να υπήρξε αρκετή κριτική στις ΗΠΑ προς το Facebook αναφορικά με το γεγονός ότι έγινε χρήση της πλατφόρμας του για τους σκοπούς της προώθησης ρωσικών συμφερόντων, αλλά αυτό δεν ήταν ένα γεγονός που φάνηκε να επηρεάζει τα οικονομικά του αποτελέσματα. Το Facebook παραμένει ένας από τους ισχυρούς παίκτες σε επίπεδο online και -κυρίως- mobile διαφημίσεων.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου που ανακοίνωσε το Facebook, τα έσοδά του ανέβηκαν σχεδόν σε ποσοστό 50%, ενώ τα έσοδά του έχουν ανέβει κατά 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια από έτος σε έτος, στοιχείο που δείχνει ότι η οικονομική άνοδος του Facebook είναι μεγαλύτερη από εκείνη που σημειώνουν μαζί το Snapchat και το Twitter.

Το Facebook ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των αναλυτών, όσον αφορά στο κομμάτι των συνολικών εσόδων, ενώ οι mobile διαφημίσεις εξακολουθούν να αποτελούν το κεντρικό όχημα μέσω του οποίου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της άντλησης εσόδων από το Facebook σε επίπεδο κάθε τριμήνου. Σε κάθε περίπτωση, η οικονομική πορεία του Facebook δείχνει ότι το κοινωνικό δίκτυο παραμένει ισχυρό τόσο σε επίπεδο χρηστών όσο και σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons