Τα Nokia smartphones θα έχουν σύντομα το Lumia Camera interface

by Nikos Kaimakamis • On 28-07-2017 • AT 12:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H HMD Global έχει πλέον στην κατοχή της περισσότερες από 500 πατέντες που άνηκαν μέχρι σήμερα στη Nokia, μαζί με το interface Lumia. 

H HMD Global μπορεί να παρουσιάσει Nokia branded smartphones με πολλά από τα στοιχεία που συναντούσαμε στα Lumia smartphones, με την εξαίρεση των τεχνολογιών PureView, ClearBlack και PureMotion, οι οποίες ανήκουν ακόμα στην Microsoft, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena. Είναι γεγονός ότι όλα τα smartphones που παρουσίασε πρόσφατα η ανανεωμένη Nokia είχαν απλό Interface στο θέμα της κάμερας, κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει στα επόμενα μοντέλα.

Μπορεί τα μελλοντικά Nokia να είναι ικανά να αποκτήσουν ένα καλύτερο interface για τις λειτουργίες imaging, αλλά δεν θα πρέπει να αναμένεται να γίνει χρήση του ονόματος Lumia, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή της Microsoft. Μια από τις πρώτες βελτιώσεις που αναμένονται σε κάποιο από τα μελλοντικά Nokia είναι η οπτική τεχνολογία της Carl Zeiss που εκτιμάται ότι θα συνοδεύει το Nokia 8.

Σύμφωνα με τo GSM Arena, η Microsoft έχει ακόμα στην κατοχή της περίπου 200 ευρεσιτεχνίες της παλαιάς Nokia και δεν είναι γνωστό ακόμα εάν προτίθεται να τις παραχωρήσει στην HMD Global, προκειμένου να κάνουν την εμφάνιση τους σε μελλοντικά μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons