Τα νεανικά smartphones Wiko αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός

by George Polyzos • On 13-05-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα νεανικά 4G Smartphones της γαλλικής Wiko Mobile, που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και προσιτές τιμές, φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά τα καταστήματα Γερμανός.

Οι συσκευές που θα έρθουν στην ελληνική αγορά είναι τρεις: Wiko UFeel, Wiko Tommy και το Wiko Freddy.

Το Wiko UFeel, με οθόνη 5 ιντσών, επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το Smartphone στο δικό του προφίλ, κάνοντας ακόμα πιο προσωπική την εμπειρία χρήσης, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει μέχρι και 5 δράσεις για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες του εφαρμογές, στις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για κλήση στα αγαπημένα του πρόσωπα. Επίσης, με το Wiko UFeel μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μέχρι και 5 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα, για 5 προσαρμοσμένες χρήσεις.

Τα Smartphones Wiko Tommy και Wiko Freddy συναρπάζουν με την ποικιλία των μοντέρνων χρωμάτων τους, μπορούν να συνδυαστούν με «έξυπνες» θήκες που συνοδεύονται από ειδικό application, για να μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ακόμα πιο εύκολα στην καθημερινότητά του. Είναι εξοπλισμένα με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 5MP για το Wiko Freddy και 8MP για το Wiko Tommy, ενώ υποστηρίζουν και άμεση πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και απευθείας απάντηση στις κλήσεις.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα Γερμανός και στο www.germanos.gr το Wiko UFeel σε Space Grey στα 199 ευρώ, το Wiko Tommy σε Black, Bleen και Pink στα 149 ευρώ και το Wiko Freddy σε Black, White και Rubi Red, στα 109 ευρώ. Μπορούν να τα αποκτήσουν φθηνότερα στα προγράμματα κινητής Cosmote και σε έως 12 άτοκες δόσεις, αλλά και να τα συνδυάσουν με τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons