Τα νέα tablets που ετοιμάζει η Motorola

by Nikos Kaimakamis • On 21-08-2014 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

motorola-tablets

Σε ένα αποκλειστικό του δημοσίευμα, το PhoneArena μας ενημερώνει ότι η Motorola ετοιμάζει κάποια άκρως ενδιαφέροντα νέα tablets για κυκλοφορία εντός του 2015.

Η είδηση, εάν επιβεβαιωθεί, είναι σημαντική, καθώς θα σημάνει την επιστροφή της αμερικανικής εταιρείας στο πεδίο των tablets, στοιχείο που θα ικανοποιήσει τους φίλους της και όχι μόνο. Οι πληροφορίες του PhoneArena θέλουν την Motorola να βρίσκεται στο στάδιο δοκιμής tablets με οθόνες 7, 11 και 12,5 ιντσών, με πιο πιθανό να θεωρείται για άμεση κυκλοφορία στην αγορά το μοντέλο με την οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών. Για τα άλλα δύο μοντέλα, δεν είναι καν σίγουρο εάν θα καταφέρουν τελικά να βγουν στην αγορά.

Το PhoneArena αναφέρει ότι στο 7ιντσο μοντέλο, υπάρχει ενσωματωμένο ένα SoC Qualcomm Snapdragon 801, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να το εφοδιάσει με έναν Tegra K1 όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Το νωρίτερο που εικάζει το δημοσίευμα ότι μπορούμε να δούμε την πρόταση της Motorola στα tablets θα είναι το καλοκαίρι του 2015. Είναι, μάλλον, περιττό να αναφερθεί ότι όποιες προτάσεις έχει η Motorola σε tablets θα έχουν λειτουργικό σύστημα Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons