Τα νέα soundbars της LG έχουν ενσωματωμένο Google Assistant

by Nikos Kaimakamis • On 01-01-2019 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

H LG θα παρουσιάσει στη φετινή CES τρία νέα soundbars, τα οποία θα έχουν ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό της Google. 

Τα νέα soundbars της LG είναι τα μοντέλα SL10YG, SL9YG και SL8YG τα οποία προσφέρουν όλα τους Dolby Atmos, DTS:X και κορυφαίο ήχο, καθώς έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Meridian Audio, η οποία εγγυάται την ενδιαφέρουσα ηχητική εμπειρία. Η ενσωμάτωση του Google Assistant είναι ένα στοιχείο που προσθέτει λειτουργικότητα στο όλο σύνολο, αφού ο κάτοχός τους μπορεί να πει απλώς “Hey, Google” και τα soundbars να ανταποκριθούν στις εντολές του.

Με τις φωνητικές εντολές, τα soundbars της LG μπορούν να ρυθμίσουν το επίπεδο της έντασης του ήχου, να κάνουν επιλογή ρυθμίσεων του ήχου, καθώς και να ξεκινήσουν την αναπαραγωγή μίας συγκεκριμένης επιλογής από τις υποστηριζόμενες υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως είναι το Spotify. Με τη βοήθεια των soundbars της LG, μπορεί κανείς να χειριστεί και άλλες συνδεδεμένες στο οικιακό δίκτυο συσκευές, όπως είναι οι ψηφιακοί θερμοστάτες ή τα έξυπνα ηχεία.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, τα soundbars αυτά έχουν την ικανότητα να ρυθμίσουν τον ήχο τους, ανάλογα με το πώς τοποθετούνται στον χώρο, αφού μπορούν να καταλάβουν εάν είναι τοποθετημένα στον τοίχο ή σε κάποιο έπιπλο. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η LG δεν είχε δώσει κάποιες πληροφορίες για τις τιμές στις οποίες θα διαθέσει τα εν λόγω soundbars στις αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons