Τα νέα smartwatches της Movado

by Nikos Kaimakamis • On 19-11-2015 • AT 10:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Movado-Bold-01

Tα Movado Motion και Bold Motion είναι τα νέα smartwatches, τα οποία είναι κατά κύριο λόγο ρολόγια και λιγότερο gadgets. 

Τα Movado Motion και Bold Motion είναι ρολόγια για τον άντρα και τη γυναίκα αντίστοιχα και έχουν κανονικό καντράν ρολογιού χωρίς οθόνη. Οι smart λειτουργίες ρυθμίζονται από την εφαρμογή που μπορεί κανείς να κατεβάσει στο Android ή iOS κινητό του και οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται με τη μορφή φωτεινών ενδείξεων στο καντράν.

Εκτός από τις φωτεινές ενδείξεις, μπορεί κανείς να ειδοποιηθεί και με δονήσεις από το smartwatch της Movado. Όλα ρυθμίζονται στο κινητό, με το οποίο επικοινωνεί το ρολόι μέσω ασύρματης δικτύωσης.

Movado-Bold-02

Η Movado σημειώνει ότι η έλλειψη οθόνης και η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth είναι παράγοντες οι οποίοι συντελούν στην μεγαλύτερη αυτονομία. H κάσα έχει διάμετρο 44 χιλιοστών από ατσάλι σε ασημί ή μαύρο χρώμα, με το μοντέλο Bold να έχει ενδεικτική τιμή τα 695 δολάρια στις ΗΠΑ και το μοντέλο Movado Motion να είναι πιο ακριβό, καθώς η ενδεικτική τιμή του διαμορφώνεται στα 995 δολάρια.

Μπορεί να είναι περιορισμένη η λειτουργικότητα των smartwatches της Movado, αλλά εδώ δίδεται έμφαση στην αισθητική και την ωρολογιακή κουλτούρα και λιγότερο στον χαρακτήρα του gadget, χωρίς παρόλα αυτά να στερούνται δυνατοτήτων

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons