Τα νέα smartwatches της Garmin

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2015 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Garmin-Forerunner-630

Τρία νέα smartwatches παρουσίασε η Garmin, τα οποία απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε όσους ασχολούνται με το τρέξιμο. 

Τα τρία νέα μοντέλα της Garmin είναι το Forerunner 630, το οποίο είναι και το πιο εξελιγμένο, καθώς και τα 235 και 230, τα οποία έχουν περισσότερο προσιτό χαρακτήρα. Όλα τους είναι αρκετά εξοπλισμένα με ποικίλους αισθητήρες και πλήρη πληροφόρηση για τα επιμέρους στοιχεία από το τρέξιμο του κατόχου τους.

Το Forerunner 630 ειδικά, μπορεί να δώσει πληροφορίες για το μήκος του κάθε βήματος, την λήψη οξυγόνου, ενώ φροντίζει να ενημερώνει τον κάτοχό του για τυχόν υπερβολές που μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

Garmin-Forerunner-235

Εξελιγμένος είναι ο τρόπος που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις ενός συνδεδεμένου smartphone στην οθόνη του καντράν. Τα τρία νέα smartwatches από την Garmin είναι ήδη διαθέσιμα σε διάφορες αγορές του κόσμου, ενώ οι ενδεικτικές τιμές τους στις ΗΠΑ είναι τα 399,99 δολάρια για το Forerunner 630, με επιπρόσθετο κόστος για την αγορά ενός συνοδευτικού μετρητή καρδιακού παλμού. Τα μοντέλα 235 και 230 της Garmin τιμολογούνται σε 329,99 και 249,99 δολάρια αντίστοιχα.

Δεν είναι ιδιαίτερα προσιτά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι λειτουργίες που προσφέρουν μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και τον ερασιτέχνη δρομέα να κάνει προπόνηση που θα ζήλευε ακόμα και ένας επαγγελματίας αθλητής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons