Τα νέα smartwatches Garmin fēnix 5 αποκλειστικά στον Γερμανό

by George Polyzos • On 08-04-2017 • AT 8:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα προηγμένα ρολόγια Garmin fēnix 5, fēnix 5S και fēnix 5X, που εντυπωσίασαν το κοινό, είναι ιδανικά για το τρέξιμο, το γυμναστήριο, την ποδηλασία, την κολύμβηση και άλλες δραστηριότητες.

Είναι εξοπλισμένα με μοναδικές λειτουργίες, αλλά και με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς από τον καρπό, όλο το 24ωρο. Διαθέτουν στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι, έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, εξελιγμένη καταγραφή δραστηριοτήτων και ύπνου, νέα λουράκια από σιλικόνη, που αλλάζουν εύκολα και γρήγορα, κεντρικό widget επιδόσεων και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Διατίθενται από 599,90 ευρώ και σε 36 άτοκες δόσεις.

Οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας της Γερμανός, μπορούν να δείξουν στους καταναλωτές πως να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες του νέου τους smartwatch ή Activity Tracker. Παράλληλα, τους βοηθούν να το σετάρουν και να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

Το fēnix 5S, με διάμετρο στα 42 χιλιοστά, απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Είναι μικρό και άνετο, με αυτονομία 9 ημερών σε λειτουργία smartwatch και 14 ωρών για χρήση GPS.

Το κομψό fēnix 5, με διάμετρο στα 47 χιλιοστά, διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, έχει αυτονομία 2 εβδομάδων σε λειτουργία smartwatch και 24 ωρών για συνεχόμενη χρήση GPS.

Με προ-φορτωμένο τοπογραφικό και ποδηλατικό χάρτη Ευρώπης και διάμετρο στα 51 χιλιοστά, το fēnix 5X ξεχωρίζει για τις επιπλέον λειτουργίες πλοήγησης, όπως η δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής που επιτρέπει στον χρήστη να ορίζει ακριβώς την απόσταση που θέλει να τρέξει (ή να κάνει ποδήλατο) και να επιλέγει την πορεία που προτιμάει. Με το fēnix 5X οι χρήστες έχουν οδηγίες πλοήγησης για στροφές, ενώ μπορούν να δουν σημεία ενδιαφέροντος & αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά τους. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 20 ώρες σε λειτουργία GPS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons