Τα νέα smartwatches από την Fossil

by Nikos Kaimakamis • On 16-03-2016 • AT 4:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Fossil-Q-Marshal

H Fossil, στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας της Βασιλείας, παρουσίασε τη νέα της οικογένεια smartwatches.

Τα νέα μοντέλα της Fossil είναι τα Q Wander και Q Marshal με διάμετρο κάσας 44 και 46 χιλιοστά αντίστοιχα. Το λειτουργικό σύστημα και στις δύο περιπτώσεις είναι Android Wear. Πρόκειται για τα επόμενα μοντέλα μετά το Q Founder που είχε παρουσιάσει η Fossil πριν από λίγο καιρό. Η οθόνη καταλαμβάνει όλη την πρόσοψη, ενώ μπορεί κανείς να το συνδυάσει με διάφορα λουράκια ή μπρασελέ.

Εκτός από τα smartwatches της, η Fossil παρουσίασε και το Q Grant που είναι ένα αναλογικό ρολόι, με ένα ξεχωριστό υποκαντράν το οποίο δείχνει την πορεία ολοκλήρωσης ενός στόχου. Μπορούν να ρυθμίζονται οι χρονικές ζώνες με αυτόματο τρόπο, ενώ μπορεί να βλέπει κανείς στο καντράν του ειδοποιήσεις και διάφορες μετρήσεις όπως είναι η κατανάλωση θερμίδων για μία δραστηριότητα.

Οι τιμές που ανακοίνωσε η Fossil για τις ΗΠΑ κυμαίνονται στην κατηγορία τιμής των 200 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία. Δεν έχει σημειωθεί ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα, αλλά αυτό υπολογίζεται ότι θα γίνει κάποια στιγμή μεταξύ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Μένει να δούμε εάν θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons