Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge και S7 έρχονται στη Vodafone

by George Polyzos • On 24-02-2016 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S7edge

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι υποδέχεται στο δίκτυο καταστημάτων της τις νέες ναυαρχίδες της Samsung, τα κορυφαία Samsung Galaxy S7 edge και S7.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge και S7 υποστηρίζουν 4G++ ταχύτητες έως και 375Mbps, που σε συνδυασμό με το γρήγορο και διαρκώς εξελισσόμενο δίκτυο της Vodafone, θα χαρίσουν την απόλυτή εμπειρία Internet σε όσους τα επιλέξουν, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Όσοι προ-παραγγείλουν μέχρι 10 Μαρτίου το Samsung Galaxy S7 edge ή το Samsung Galaxy S7 στο www.vodafone.gr θα έχουν τη δυνατότητα να το παραλάβουν σπίτι τους, πριν το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής και να αποκτήσουν το Samsung Gear VR αξίας 99 ευρώ.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 11 Μαρτίου στην τιμή των 829 ευρώ και 729 ευρώ αντίστοιχα. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια, τύπους & χρώματα.

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons