Τα νέα προϊόντα της Canon στη CES 2015

by Nikos Kaimakamis • On 08-01-2015 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

canon_SX530HS

Πλούσια είναι η παρουσία της Canon στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas με νέες κάμερες σε όλες τις σειρές και αυξημένη συνδεσιμότητα. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Canon παρουσίασε οχτώ νέα μοντέλα καμερών στις σειρές PowerShot, ELPH και Vixia, μαζί με έναν φωτογραφικό εκτυπωτή Pixma. Σε όλες τις περιπτώσεις, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι το ότι υπάρχει ασύρματη συνδεσιμότητα, ήτοι WiFi και NFC, προκειμένου να μπορεί κανείς να κάνει με ευκολία ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ της κάμερας και άλλων συσκευών.

Η ναυαρχίδα της σειράς Powershot της Canon είναι η PowerShot SX530 HS με εντυπωσιακό οπτικό zoom 50x και αισθητήρα CMOS στα 16 Megapixel. Θα έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση 1080p. H PowerShot SX710 HS έχει οπτικό zoom 30x και αισθητήρα 20,3 Megapixel. Σε πιο προσιτές τιμές, παρουσιάστηκαν τα μοντέλα ELPH 170 IS και 160 με αισθητήρες 20 Megapixel.

canon cs 100

Το κέντρο του ενδιαφέροντος όμως, ήταν το Canon Connect Station CS 100, το οποίο είναι ένα set top box που μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόρασή σας για να μπορείτε να βλέπετε με ευκολία και ασύρματα τις φωτογραφίες σας απευθείας από την κάμερα στην μεγαλύτερη οθόνη που έχετε στο σαλόνι σας. Στο εσωτερικό του έχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1 ΤΒ και προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω WiFi, NFC, HDMI για να συνδέεται με μία τηλεόραση και έπειτα να δέχεται τα ασύρματα δεδομένα από ένα smartphone ή μία κάμερα της Canon. Θα βρίσκεται στις αγορές από τον Απρίλιο του 2015 σε ενδεικτική τιμή 300 δολαρίων ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons