Τα νέα προϊόντα και λύσεις της devolo στην IFA 2016

by George Polyzos • On 24-08-2016 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

550+ WiFi Lifestyle

Η ειδική στην δικτύωση και στις λύσεις smart home, devolo, θα έχει παρουσία με το μότο “state of the smart” κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εμπορικής έκθεσης IFA στο Βερολίνο από 2-7 Σεπτεμβρίου.

Κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις, δέκτες AV και TV, κουτιά streaming … και ο αριθμός των δικτυωμένων συσκευών με συνδέσεις υψηλής ταχύτητας Internet στο σαλόνι μας αυξάνεται συνεχώς. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος για τον οποίο η devolo παρουσιάζει για πρώτη φορά στην IFA 2016 ένα high-end bridge. Το devolo GigaGate παρέχει ένα ισχυρό ασύρματο σήμα, τέσσερα multimedia network jacks και μια θύρα Gigabit για υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet, στη multimedia γωνιά του σαλονιού μας.

Κατά τη διάρκεια της IFA 2016, η devolo θα παρουσιάσει και τον νέο προσαρμογέα dLAN 550+ WiFi με range+ technology. Πρόκειται για τον καλύτερο προσαρμογέα της σειράς Powerline 500. Ο dLAN 550+ WiFi επιτυγχάνει ταχύτητες έως 500 Mbps μέσω της γραμμής ρεύματος και έως 300 Mbps μέσω WiFi, παρέχοντας έτσι εξαιρετική απόδοση για surfing, online gaming και streaming video και ήχου. Η ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα καθώς και οι αποκλειστικές τεχνολογίες range+ και WiFi Move της devolo εγγυώνται σταθερότητα σύνδεσης και υψηλές επιδόσεις.

devovlo 550+ WiFi House

devolo Home Control: Νέα smart home components

Η σειρά devolo Home Control αποτελείται σήμερα από δώδεκα ξεχωριστά εξαρτήματα έξυπνου αυτοματισμού σπιτιού για τους τομείς της ασφάλειας, της εργονομίας καθώς και της εξοικονόμησης ενέργειας που περιλαμβάνει από σειρήνα και αισθητήρα κίνησης μέχρι και θερμοστάτη. Επιπλέον, τα εξαρτήματα άλλων κατασκευαστών που μέχρι στιγμής είναι πάνω από 1000 και είναι πιστοποιημένα με Z-Wave μπορούν να ενσωματωθούν επίσης στο σύστημα devolo Home Control. Μέχρι στιγμής, αυτά τα προϊόντα είναι πάνω από 1000. Αυτές οι προσθήκες μετατρέπουν το devolo Home Control σε ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα συστήματα αυτοματισμού για το έξυπνο σπίτι παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της IFA 2016, η devolo θα παρουσιάσει επίσης νέα εντοιχισμένα εξαρτήματα για υπάρχοντες διακόπτες τοίχου, ροοστάτες και ελεγκτές σκίασης. Η devolo θα δείξει στους επισκέπτες της IFA 2016, πόσο εύκολα μπορούν να ενσωματωθούν εξαρτήματα τρίτων κατασκευαστών, όπως η Philips, στο devolo Home Control.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons