Τα νέα mobile workstations της Lenovo

by Nikos Kaimakamis • On 11-08-2015 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Thinkpad_P50

H Lenovo παρουσιάζει τα νέα της mobile workstations, τα μοντέλα P50 και P70, τα οποία είναι και τα πρώτα μοντέλα εξοπλισμένα με Intel Xeon επεξεργαστές. 

Τα νέα μοντέλα της οικογένειας ThinkPad P series της Lenovo απευθύνονται στους επαγγελματίες που επιθυμούν μία αξιόπιστη λύση υψηλών δυνατοτήτων και ισχύος. To μοντέλο P50 έχει οθόνη 15.6 ιντσών, ενώ το P70 έχει οθόνη 17.3 ιντσών. Στο θέμα του επεξεργαστή δεν δίνονται αναλυτικά στοιχεία για τη συχνότητα λειτουργίας, αλλά εδώ έχουμε τον Intel Xeon E3-1500M, ο οποίος είναι σχεδιασμένος με βάση την αρχιτεκτονική Skylake. Τις εντυπώσεις κερδίζει και η μνήμη RAM που θα είναι τεχνολογίας DDR4 και θα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 64 GB.

Thinkpad_P50_with Finance Screen

 

O δίσκος SSD θα είναι στο 1 ΤΒ, ενώ στην περίπτωση του κλασικού σκληρού δίσκου, η χωρητικότητα θα μπορεί να φτάσει στα 2 TB. Θα υπάρχει συνδεσιμότητα Thunderbolt, μαζί με HDMI 1.4, mini DisplayPort 1.2, ExpressCard, SDXC. Το βάρος του μοντέλου P50 θα φτάνει τα 2.5 κιλά, με το P70 της Lenovo να ζυγίζει 3.4 κιλά.  Η ενδεικτική τιμή στις ΗΠΑ στην πρώτη περίπτωση θα είναι τα 1599 δολάρια, ενώ στην δεύτερη θα φτάνει τα 1999 δολάρια. Το λειτουργικό τους σύστημα θα είναι τα Windows 10, ενώ θα μπορεί κανείς να πάει με downgrade σε Windows 7, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή του Linux για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons