Τα νέα iPhone XS και iPhone XS Plus θα παρουσιαστούν στις 12 Σεπτεμβρίου

by George Polyzos • On 03-09-2018 • AT 2:08 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Apple ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για ένα «ειδικό event» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Steve Jobs Theater στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Apple Park.

Παρά το γεγονός ότι οι προσκλήσεις δεν αναφέρουν τι ακριβώς θα ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5mac αποκαλύπτει ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο νέες συσκευές iPhone: το iPhone XS και το iPhone XS Plus. Πρόκειται για τις δύο συσκευές που θα εξοπλίζονται με OLED οθόνες διαγωνίου 5,8 και 6,5 ιντσών, αντίστοιχα.

Τα δύο νέα μοντέλα θα έχουν παρεμφερή τεχνικά χαρακτηριστικά: dual-camera στο πίσω μέρος, μεταλλικό πλαίσιο, γυάλινη επένδυση στην πλάτη, νέο επεξεργαστή A12 και μνήμη RAM μεγέθους 4GB. Ο αποθηκευτικός χώρος που θα προσφέρουν αναμένεται να κινείται σε τρεις επιλογές: στα 64, 256 και 512GB.

Όπως φανερώνουν οι ίδιες οι προσκλήσεις που απέστειλε η Apple, τα νέα iPhones είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμα και σε μία νέα, χρυσή χρωματική επιλογή. Το ίδιο αναμένεται να ισχύει και για το Apple Watch Series 4, το οποίο επίσης αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του event. Το νέο Apple Watch αναμένεται να έχει μεγαλύτερη και edge-to-edge οθόνη, μικρότερα περιθώρια ενώ θα προσφέρει κατά 15% περισσότερη επιφάνεια οθόνης σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Η τρίτη συσκευή της εταιρείας, δηλαδή το φθηνότερο iPhone με την οθόνη τεχνολογίας LCD διαγωνίου 6,1 ιντσών αναμένεται να παρουσιαστεί επίσης. Μία επιπλέον έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου αλλά με υποστήριξη δύο καρτών SIM θα καταστεί διαθέσιμη μόνο στην κινεζική αγορά. Η εν λόγω συσκευή αναμένεται να διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 3GB. 

Επιπλέον, στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται επίσης να παρουσιαστούν ένα νέο MacBook Air και ένα νέο Mac Mini, αναβαθμισμένα ασύρματα ακουστικά AirPods και ενδεχομένως ένας ασύρματος φορτιστής με την ονομασία AirPower.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το φθηνό LCD μοντέλο θα είναι παντού διαθέσιμο. Η έκδοση με τη διπλή SIM θα είναι μόνο στην Κίνα.

    • Έχετε δίκιο, αλλάξαμε ήδη την λάθος διατύπωση. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons