Τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus από τη Vodafone

by George Polyzos • On 14-09-2015 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone

Η Apple αποκάλυψε τα νέα iPhone 6S των 4,7 ιντσών και iPhone 6S Plus των 5,5 ιντσών καθώς και το iPad Pro με οθόνη 12,9 ιντσών τα οποία αναμένονται σύντομα από τα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, αλλά και το iPad Pro από τη Vodafone και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με την εμπειρία mobile internet που παρέχει το δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone.

Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς διακοπές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων Apple συσκευών στο μέγιστο.

Με μια απλή εγγραφή στο vodafone.gr, όλοι θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus και του iPad Pro. Στη σελίδα του Vodafone eshop θα είναι άμεσα διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τις νέες Apple συσκευές, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα www.apple.com/iphone-6  & http://www.apple.com/ipad/

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons