Τα νέα HP EliteBooks στη CES 2016

by Nikos Kaimakamis • On 05-01-2016 • AT 7:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

hp-elitebook-folio

Περισσότερη έμφαση στο design και τον δυναμικό χαρακτήρα δίνει η HP στα νέα EliteBooks που παρουσίασε στο φετινό Consumer Electronics Show. 

Το πιο ενδιαφέρον από τη νέα οικογένεια των HP EliteBooks φαίνεται να είναι το EliteBook Folio με την οθόνη των 12,5 ιντσών, το οποίο έχει όμορφο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή. Το συνολικό πάχος του HP EliteBook Folio δεν ξεπερνά τα 12,4 χιλιοστά. Το μεταλλικό πλαίσιο μπορεί να αντέξει δοκιμασίες σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD 810G.

To λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10 και έρχεται εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel Core M vPro έκτης γενιάς, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τις 10 ώρες. Τα ηχεία του HP EliteBook Folio είναι εξοπλισμένο με ηχεία της Bang and Olufsen, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στον τομέα του πληκτρολογίου και σε εκείνο της ασφάλειας. Η ενδεικτική τιμή του θα είναι στα 999 ευρώ.

Εκτός από το HP EliteBook Folio, η HP παρουσίασε στη CES 2016 και τα EliteBook 1040 G3 και EliteBook 800 G3 series. To πρώτο είναι διαθέσιμο με οθόνη 14 ιντσών, ενώ το δεύτερο σε επιλογές οθόνης 12.5, 14 και 15.6 ιντσών. Όλα τα νέα μοντέλα έχουν επεξεργαστές Intel Core vPro έκτης γενιάς και λειτουργικό σύστημα Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons